Tällä viikolla on ollut projektina lasten talvivaatteet, on kertynyt kaappeihin yhden lastenvaateliikkeen verran pieniä vaatteita. Niitä nyt jakelen sitten kavereille. Ajattelin ottaa tavaksi kirjoittaa tänne torstaisin ja sunnuntaisin, muuten ei tule mitään kun kiirettä pitää. Jos pitää sovitut päivät niin muistaa sitten ottaa ajan tähän.

Tällä viikolla ei siis KTlla ole käyntiä ja kyllä huomaa että olo on vähän kärttyisämpi. Eilen kiukuttelin lapsille ja tavaroille koko illan. Sain yhden uuden projektiehdotuksenkin, ja huomiseen mennessä pitäisi päättää otanko sen vastaan, vielä vähän kahden vaiheilla. 

Tiistaina oli Pojan vanhempainilta ja sain Ukon lastenvahdiksi kiireittensä keskeltä. Vietettiin jopa sen jälkeen perheilta syöden pizzaa ja rentoutuen. Jäi yöksikin, mitä arvostan ettei heti kiirehtinyt takaisin töihin, vaan oikeasti antoi vähän aikaa mullekin. Samana päivänä kaveri viestitteli kysyäkseen saako antaa numeroni yhdelle miehelle johon tutustuin vähän aikaa sitten. Ensin vähän emmin, mutta eikai siinä pahaa ole, mies oli mukava ja kai mä voin pari kertaa sen nähdä, kunhan vaan pää pysyy kylmänä. Vähän maistan turvallisesti sinkkuelämää. :) Ukko on kuitenkin ykkösenä mun elämässä eikä se siitä näillä näkymin ole muuttumassa mihinkään.

Tänään sitten ollaan miehen kanssa viestitelty, ei ihmeempiä, mutta kyllähän siinä vähän perhoset vatsaan nousee ihan tahtomattakin. Vaikka unohdin miehen olemassaolon sen jälkeen kun tapasin, niin täytyy myöntää että muutaman päivän odottelin yhteydenottoa, kun tiesin kuitenkin että numeroni oli saanut. Vähän outo fiilis. Tänään kävin myös shoppailemassa ja lounaalla ystävän kanssa, teki hyvää eilisen huonon tuulen jälkeen. Vielä kun osaisi päättää ton projektin kohtalon niin kivi vierähtäisi hartioilta johonkin suuntaan. 

Kohta pitäisi tulla ystävän penkomaan lapsilleen vaatteita, toivotaan että Tyttären uhmakin vähän helpottais kun tulee muita lapsia paikalle. Lauantaina on hyvän ystävän synttäripippalot ja lapsivapaa viikonloppu muutenkin, mutta niistä raportoin sitten sunnuntaina. :)