Meni sitten vähän kauemmas kirjottelu, oli eilen liian heikko olo.

Perjantaina otin ihan iisisti, piti ensin lähteä yhtä bändiä katsomaan kantakuppilaan, mutta uni vei voiton, nukuinkin sitten ihan nätit kymmenen tuntia, arjen valvonta ja stressi otti siis itsensä takaisin. Olisin varmaan nukkunut vielä kauemminkin, mutta kaveri lähetti viestiä ysin hujakoilla että tulee poikansa kanssa vaatteita hakemaan.

Siinä sitten kahviteltiin aamupäivä, vaatteet sain pois nurkista, loput lähtee roskikseen. Iltapäivästä käytiin ystävän kanssa hakemassa synttärisankarille lahjuksia, ja mulle tuli alkossa fiilis että tänään voiskin vetää ihan kunnon nollat päälle. Näinhän siinä sitten kävikin, seura oli niin rento ja mahtava, välillä tietty nousi vähän tunteet pintaan, kun kyse oli kuitenkin ihmisistä jotka on tunteneet mut yli kymmenen vuotta, ja yksi heistä oli paras ystäväni yläasteen kaksi viimeistä luokkaa. Pilkkua kohden muistikuvat heikkeni, jotain sutinaa siinä taisi olla, mutta siihen sellaset jäikin.

Sunnuntaina olo oli oikein rapea, ihan kamala siis. Mitähän muuta voikaan olettaa kun juo virtasia, viiniä, boolia ja valikoiman shotteja. Pää kyllä tuntui hyvin nollatulta. Ukko jäi antamaan ensiapua yöksi ja tänä aamuna olo oli jo siedettävällä tasolla. Huomasin kuitenkin että jostain oli mukaan tarttunut kondomeja ja ne oli mun makkarin lattialla, hämärästi muistan tunkeneeni ne rintsikoihin ja kun otin ne yöllä pois niin olivat varmaan sitten samalla lentäneet tietokoneen alle. pohdin sitten että mahtoiko Ukko ne aamulla huomata ja mitähän sen mielessä pyörii asian tiimoilta, mutta soitin perään ja asista kysyin sekä kerroin eikä se mainittavasti vihaiselta tuntunut, toisaalta kuitenkin se on niin hyvä fiilikset peittämään että mistä minä sitä tietäisin. Näitä asioita sattuu mulle koko ajan, ja vaikka pahalta aina päälle näyttää, niin olen vaan tapahtumarikas persoona. 

Tänään oli aamupäivällä kampaaja, tuli hyvä fiilis. Huomenna on taas KT ja Pojan paras kaveri tulee illalla leikkimään.. Siihen siis voimia keräten..